Mangový cheesecake
Budeme potrebovať:
300g maslových sušienok
100g zmäknutého masla
3PL kakaa
500g mäkkého tvarohu
250g mascarpone
150g kyslej smotany
150g bieleho jogurtu
2PL medu
1 mango
čokoládu na ozdobenie
Postup:
Maslové sušienky zomelieme najemno a zmiešame ich so zmäknutým maslom a kakaom. Sušienkový základ rovnomerne natlačíme na dno tortovej formy. Korpus dáme zapiecť na 15 minút do rúry vyhriatej na 200 °C.
Medzitým šľahacím mixérom pri nízkych otáčkach vymiešame dohladka tvaroh s kyslou smotanou, jogurtom, mascarpone a medom. Mango si nakrájame na kocky.
Potom mango pridáme do tvarohovej plnky a premiešame. Krém vylejeme na vychladnutý predpečený korpus. Nakoniec postrúhame čokoládu. Potom dáme stuhnúť do chladničky min. na 3 hodiny (najlepšie cez noc).
Dobrú chuť! :)
Komentáre
Zverejnenie komentára